Selecteer een pagina

SCIOS

Om hoge keuringskosten te voorkomen kunt u Ten Hoor Inspecties uitnodigen voor een scope 5a scan. De zogenaamde Pre-inspectie.

Stichting SCIOS

De stichting SCIOS is eigenaar van, beheert en ontwikkelt het kwaliteitssysteem ten behoeve van installatie-eigenaren en inspectie- en installatiebedrijven voor de inspectie en het onderhoud van technische installaties. Dit kwaliteitssysteem is ondergebracht in de SCIOS-certificatieregeling en het SCIOS-certificatiereglement en is eigendom van de stichting SCIOS.

In de certificatieregeling worden regels beschreven voor de certificatie van bedrijven en zijn de eisen vastgelegd ten aanzien van opleiding en ervaring van personen die werkzaam zijn bij die bedrijven.

SCIOS Certificatieregeling

De formele naam van het certificatieschema luidt: ‘SCIOS Certificatieregeling voor het kwaliteitsmanagementsysteem ten behoeve van het uitvoeren van onderhoud en inspectie aan technische installaties’.

SCIOS is een merk waarmee bedrijven aantonen te voldoen aan de eisen van de SCIOS Certificatieregeling. Daarom is het merk, het logo en het woordmerk, geregistreerd in het register van het Benelux-Bureau voor het Intellectuele Eigendom.

SCIOS gecertificeerd

Ten Hoor Inspecties is een onafhankelijk SCIOS gecertificeerd inspectiebedrijf voor o.a. Scope 5a… lees verder

PRE-Inspecties

Om hoge keuringskosten te voorkomen kunt u Ten Hoor Inspecties uitnodigen voor een scope 5a scan… lees verder

Informatie

Emissiemetingen moeten worden uitgevoerd om te bepalen of de door de overheid gestelde… lees verder 

Kom niet voor verrassingen te staan en neem een gecertificeerde inspecteur in de hand!  

Contact opnemen